‘I Love’ blogs.

21/08/2010 at 08:30 Leave a comment

Nog een leuke blog – of eigenlijk meerdere blogs – die ik jullie niet wil onthouden, zijn de 4 ‘I Love’ -blogs van Matthieu van den Bogaert. Zo is er de ‘I Love Data’- blog waar je kan smullen van “Datalicious Marketingfood”, zoals de Gepersonaliseerde Facebook Movie, handige Twitter tools, interessante data-feiten van YouTube en online liefdesbrieven van De Post.

Op de ‘I Love Marketing’- blog vind je “Napalm voor de Marketing Brain”, met onder andere de bijna naakte affiche voor de vijfvingerige schoenen van Vibram, een filmpje waar Imperial Stormtroopers de metro van NY onveilig maken en de verbannen ‘Tour de Sloggi’ reclame-campagne.

Gadget-lovers kunnen dan weer hun gading vinden op de blog ‘I Love Gadgets’, powered by Astria (“een gevestigde waarde op het gebied van corporate branding en gadget marketing”). Zo vind je er een “bankautomaat” in de letterlijke betekenis van het woord, 7 gekke paraplu’s om het triestige weer van België wat op te vrolijken, een ‘I-Like’- stempel voor echte Facebookverslaafden en een wel heel letterlijke vouwfiets

Als laatste kan je genieten van “gedachtesprongen van nutteloos belang” op de blog ‘I Love Kitsch’. Hier kan je bijvoorbeeld wegdromen in de Sleepbox, plaats besparen met de opklapbare douche en een overnachting boeken in de meest extravagante hotels.

Kies waar jij van houdt of volg ze gewoon alle vier! Je vind namelijk op elke blog een link naar de andere blogs. Of je kan natuurlijk ook gewoon Matthieu’s Twitter volgen ;)

Advertisements

Entry filed under: Dutch articles.

Vind ik leuk! Fiverr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Follow on Twitter

Show me some (blog) lovin!

bloglovin

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 23 other followers


%d bloggers like this: