Wie is de Bob?

29/07/2011 at 09:48 Leave a comment

De laatste tijd ben ik veel op zoek geweest naar originele Facebookpagina’s, omdat deze altijd als inspiratie kunnen dienen voor als ik ooit zelf moet instaan voor het aanmaken of bedenken van een originele Facebookpagina. Dat zal je wel gemerkt hebben aan 2 van mijn vorige posts: ‘5 Examples of Great Facebook Pages (Theme: Food)‘ en ‘5 Examples of Great Facebook Pages (Theme: Beverages)‘. Binnenkort volgen ook nog de thema’s ‘Movies’, ‘Cars’, ‘Fashion’, ‘Games’, ‘Alcohol’, ‘Famous People’ en ‘TV Series’, omdat het me interessant leek om voorbeelden te hebben van verschillende onderwerpen.

Bij het zoeken achter deze pagina’s, stootte ik op een toffe, recente campagne van Bob. De meeste van jullie zullen de gele Bob-sleutelhangers wel kennen en zelfs ooit (of nog steeds) in bezit hebben gehad. Bob gaat mee met zijn tijd en is zoals de meeste chauffeurs nu ook op Facebook te vinden. Daar lanceerde Bob onlangs een Facebook-applicatie genaamd ‘Wie is de Bob?

Bob

Met deze applicatie kunnen vrienden hun evenementen plannen en meteen bepalen wie wanneer als Bob optreedt en zijn of haar andere vrienden veilig thuisbrengt. Iedere keer dat je je opgeeft als Bob of iedere keer dat je je vrienden veilig thuisbrengt, krijg je punten. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer kans je maakt om mooie prijzen te winnen (zoals een gloednieuwe iPad, een ritje in een limousine, …)

Bob_van_de_partij

Hoe werkt het precies? Dat kan je hieronder zien, of gewoon de stappen volgen nadat je geklikt hebt op ‘MAAK JE EVENEMENT AAN‘.

Hoe_werkt_het

Bob zijn heeft dan toch zijn voordelen ;-)

Advertisements

Entry filed under: Dutch articles, Facebook.

5 Examples of Great Facebook Pages (Theme: Beverages) 29 ways to stay creative.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Follow on Twitter

Show me some (blog) lovin!

bloglovin

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 23 other followers


%d bloggers like this: